Fenerbahçeli Volkan Demirel, iki yıl aradan sonra tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklarını belirterek, "Şampiyonlar Ligi müziğini bile özledim." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında yarın akşam Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile oynanacak maç öncesinde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli kaleci, Fenerbahçe bayrağını en yukarı taşımak istediklerini kaydederek, "Geçen sezon taraftar olarak kısır bir dönem geçti. Bu sene kombine ve bilet satışlarının iyi olduğunu biliyoruz. Fenerbahçe bayrağını en yukarı taşımak için Fenerbahçe'ye gönül verenler olarak bu bayrağın altında toplandık. Takımı yukarı çıkarmalıyız." dedi.

Volkan Demirel, takıma yeni katılan oyuncuları fazla konuşmanın bir anlamı olmadığını ifade ederek, "Bu sezon yeni bir kadro oluşturuldu. Yeni gelen oyuncuları konuşmaya gerek yok. Yeterince tanınan oyuncular. Kısa zamandır beraber çalışıyoruz. Hocamız ve yeni gelen oyunculara alıştık. Bizim tüm hazırlıklarımız yarın akşamki maça yönelikti. İki ayaklı bir maç oynayacağız. Burada güzel bir skor alarak tura avantajlı gitmek istiyoruz." diye konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİNİ ÖZLEDİM"

Fenerbahçe'nin uzun bir aradan sonra tekrar Şampiyonlar Ligi'nde boy göstereceğinin hatırlatılması üzerine ise Fenerbahçe'nin tecrübeli kaptanı, "Kendi adımıza Şampiyonlar Ligi'ni çok özledik. Orada oynarken en güzel hedefte bırakmıştık. Şimdi bunu daha ileriye doğru taşıyacağız. Şampiyonlar Ligi müziğini çok özledim." dedi.

Aziz Yıldırım'ın Volkan Demirel için söylediği 'Volkan iyi çalışırsa ondan iyi kaleci yok' sözlerinin hatırlatılması ve bu sezonki performansının nasıl olacağının sorulması üzerine Volkan Demirel, "Her sene olduğu gibi çalışacağım. Kaledeki duruşumu göstermekten başka düşüncem yok. 15 yıldır Fenerbahçe'nin kalesini koruyorum. Bana verilen forma şansını iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Fenerbahçe'ye layık olmaya çalışacağım." diye konuştu.

Ukraynalı bir gazetecinin, 'Lucescu'nun takımına karşı oynamak zor olacak mı? Onun takımı 5 yıldır gruplara kalıyor' demesi üzerine tecrübeli eldiven, "Yarın sahaya çıkacağız. Rakibe saygımız var. Saygı çerçevesinde Fenerbahçe formasını en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız." diye konuştu.