Ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural, MHP Niğde Milletvekili ve 1 Kasım genel seçimlerinde MHP'den aday gösterilen Vedat Bayram’ın davetlisi olarak Niğde’ye geldi.

Niğde Gönül Kahvesi’nde hayranlarıyla buluşan tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, taraftar guruplarının formalarını imzaladı. Bir taraftarın Fenerbahçe formasını imzalayan Vural, "İnşallah bir gün Fenerbahçe teknik direktörü olarak imza atarım." dedi.

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, kendisini Niğde'ye davet eden MHP Milletvekili Vedat Bayram'a teşekkür ederken, "Biz siyasi kimliğimizle değil sporcu kimliğimiz ile buradayız. Sağ olsun biz de onun vesilesiyle sizler ile tanışmış olduk. Ben Türkiye’de 180 tane üniversite olduğunu biliyorum ve hemen hemen bunların yarısının kendi görüşlerimizi deneyimlerimizi yaşadıklarımızı spor ile ilgili olması gerekeni onlar ile paylaşıyoruz." dedi.

Vedat Bayram'ın sporcu kimliği ile bilindiğini ve kendisini bugüne kadar hep idareci kimliği ile spor yöneticiliği kimliğini tanıdıklarını belirten Yyılmaz, "Oralarda çok üst seviyede spor yöneticiliği yapmış bir arkadaşımdır. O zamandan beri bir hukukumuz var. Bu arada içinde yatan aslan neyse ona kavuşur ve biliyorum ki sportif olay onunla ilgili ülkemizde çok büyük olur diye düşünüyorum." diye konuştu.

MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram ise yaptığı açıklamada, "Kıymetli arkadaşımız, futbol adamı teknik direktör, önemli akademisyen, dostum arkadaşım, hocamız Yılmaz Vural Beyi Niğde’de konuk etmiş bulunuyoruz. Kendisine ben şahsım adına ama şahsımdan çok Niğdeli Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) öğrencileri adına, Niğdeli futbol severler adına teşekkür ettiğimi hemen yüzüne karşı ifade etmek istiyorum." diyerek, şöyle konuştu:

"Gördüğünüz gibi seçimlere 5-6 gün var ama biz bugün Niğde'de futbol konuşuyoruz. Çünkü biz milletimizi seviyoruz. Herkes belki böyle bir zamanı boşa harcanmış bir zaman gibi kabul edebilir, herkes şimdi seçim startı ile birlikte sahada olur köyleri kasabaları gezer ama biz bir aydan beri bu görevleri yapmış olduğumuz için şimdi Niğde gençlerine vermiş olduğumuz bir sözü yerine getirmek için çok kıymetli futbol adamı Yılmaz hocayı şehre davet etmiş bulunuyoruz. Seçime de 4 saatliğine ara vermiş durumundayız."

Konuşmaların ardından ünlü teknik adam Yılmaz Vural, taraftarların formalarını imzaladı.