Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Pierre Webo, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 19. haftasında Trabzonspor'la yapacakları maçtan alacakları 3 puanın çok kıymetli olacağını söyledi.

Kupada Bayburt Grup Özel İdare'yi 5 - 0 mağlup eden Fenerbahçe'de takımı adına 3 gol atan Webo, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Takım halinde çok iyi bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını belirten golcü oyuncu, "Çok sayıda gol bulmayı başardık bu akşam. İyi bir performans ortaya koyduk. Kendi stadımızda bu akşam güzel bir karşılaşmayı geride bırakıyoruz. Kendi adıma da güzel bir maç olduğunu söyleyebilirim. Sakatlıktan çıktım. Bu sakatlıktan sonra 3 golle geri dönmek de çok önemliydi benim için." ifadelerini kullandı.

Gollerden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Webo, "Goller gelir, anlık oluşan olaylardır. Benim için en önemlisi sakatlıktan sonra kendimi bulabilmem formumu yakalayabilmek ve istediğim seviyeye gelebilmekti. Benim daha önem verdiğim nokta buydu tabii ki de gollerden dolayı mutluyum." diye konuştu.

Ligde cumartesi Trabzonspor'la yapacakları maçla ilgili de tecrübeli golcü, "Gerçekten bizim için son derece çok önemli bir maç. Şampiyonluk yolunda çok büyük önem taşıyan bir maç. Ne kadar zorlu bir maç olacağının da farkındayız, çünkü Trabzonspor'un kalitesinin farkındayız. Bu maçtan alacağımız 3 puan çok kıymetli olacaktır. Bu 3 puanı alma yolunda da taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Gelsinler bize destek olsunlar. Onları yanımızda görmek istiyoruz." şeklinde konuştu.