PTT 1. Lig takımlarından Kahramanmaraşspor'un yabancı oyuncuları, gösterilen yoğun ilgiden dolayı mutlular.

Kahramanmaraşspor'a devre arasında transfer edilen Boşnak kaleci Branko Grahovac ve Benin asıllı santrafor Razak Omotoyossi, Türkiye'de olmaları ve Kahramanmaraşspor'un formasını giymelerini kendileri için bir şans olarak gördüklerini ifade etti.

Grahovac, Şanlıurfaspor maçında ilk kez yeni takımının formasını giydiğini belirterek, şunları söyledi:

"Kaybettiğimiz 3 puan büyük bir şanssızlıktı. Önümüze bakıyoruz. Adanaspor maçının çok önemli olduğunu biliyoruz. Rakibimiz ligde kalma mücadelesi veriyor. Ben normalde maç seçmem, her maç zordur. Ama bu karşılaşma gerçekten çok zor geçecek. Bu maçtan 3 puan alıp dönmek istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var."

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a karşı oynadığını hatırlatan Grahovac, Türk takımlarının dünyadaki ünlü ekiplerden hiç bir farkının olmadığını dile getirdi.

Taraftarların kendisine büyük sevgi gösterdiğini kaydeden Grahovac, "Kahramanmaraşspor seyircisini çok sevdim. Buraya geliş amacımız bu takımı PTT 1. Lig'de tutmak ve daha ileri noktalara taşımak" diye konuştu.

-Omotoyossi mutlu

Yeni transfer Omotoyossi de Kahramanmaraşspor forması giydiği için mutlu olduğunu söyledi.

Şanlıurfaspor maçını tribünden izlediğini kaydeden Omotoyossi, "Takımını seven ve destekleyen bir taraftar gurubumuz var. Bu beni çok heyecanlandırdı. Önceliğim, fiziksel kondisyonumu yeterli seviyeye getirip, takıma faydalı olmak. Teknik direktörümüz görev verirse Adanaspor'a karşı forma giyeceğim. Amacım takımımı daha iyi yerlere getirmek" diye konuştu.