Mobilya sektörünün öncü firmalarından Yağmur Mobilya yönetimi, çalışanların şirket içi iletişimini artırmak ve bir arada keyifli vakit geçirmelerine fırsat tanımak amacıyla Mersin'in Silifke ilçesindeki Göksü Nehri'nde rafting etkinliği düzenledi.

Yağmur Mobilya çalışanları, yoğun geçen çalışma ortamı ve iş telaşından günübirlik de olsa uzaklaşıp, gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Zorlu bir parkuru olan Göksü Nehri'nde başarı ile rafting yapan Yağmur çalışanları ekip olarak başarılı bir performans sergiledi.

Yağmur Mobilya Perakende Mağazalar Koordinatörü Korhan Hınçal, "Bugün burada Yağmur Mobilya ailesi olarak bulunmaktan çok mutluyuz. Göksü Nehri'ni zor sularını ekip olarak ve eğlenerek geçtik. Hedefimiz çalışan arkadaşlarımızla birlikte keyifli dakikalar geçirip motivasyonumuzu arttırmaktır." dedi.

Adana'da doğup, bugün Türkiye'nin her noktasına mobilya ulaştırmanın yanı sıra 40'tan fazla ülkeye de ihracat yaparak, ülkeye döviz girdisi sağlayan Yağmur mobilya çalışanları olarak başarının tesadüf olmadığını aktaran Hınçal, "Başarı ekip işidir. Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin fertleri olarak burada bir arada bulunmaktan mutlu olduk. Katılan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek." diye konuştu.