Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) yer alan Yalova Group Belediyespor’da oyuncular sağlık testinden geçti. Kulübün sağlık sponsoru olan Özel Atakent Hastanesi’nde yapılan sağlık testlerini Yalova’nın dev adamları eksiksiz tamamladı.
1 Ekim’de başlayacak Türkiye Basketbol Ligi öncesinde Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın verdiği yemekle bir araya gelen Yalova Group Belediyespor, ardından Özel Atakent Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.
Belediyespor Şube Sorumlusu Murat Dönmez burada yaptığı açıklamada, "Tanışma yemeğinin ardından sporcularımız sağlık kontrolünden geçti. Yeni sezonda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olmamız bizleri heyecanlandırıyor. Sağlık kontrolleri sonrasında oyuncularımız sapasağlam çıktı. Yapılan taramaların ardından hem oyuncularımıza, hem de Atakent Hastanesi doktor ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
2 önemli transfer yapıldı
Yalova Group Belediyespor 2 transfer daha yaptı. Yalova ekibi Gediz Üniversitesi’nden Ahmet İlker Tunalı ve Adanaspor’dan Onur Çalban’ı transfer ederek uzun rotasyonunu genişletti. Yalova Group Belediyespor daha önce anlaşma sağladığı Serhat Doğanay ile yollarını ayırırken, genç oyuncu Canberk Uzunkaya’yı ise kiralayacak.