Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, çok zor bir sene geçirdiklerini belirterek, şampiyon olacaklarına her zaman inandıklarını söyledi.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen törenle kupalarına kavuştu. Törenin ardından Yasin Öztekin ve Umut Bulut, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Kulüp başkanı, teknik ekip ve takım arkadaşlarını tebrik ederek konuşmasına başlayan Yasin Öztekin, "Gerçekten zor bir sezondu bizim için. Benim için daha da zordu. Bütün maçlar zordu, hiçbir kolay maçımız yoktu; ama her zaman inandık kupaya. Şampiyon olacağımızı biliyorduk, şükürler olsun bugün bu atmosferi yaşadık." ifadelerini kullandı.

Kendisi için kırılma noktasının Hamza Hamzaoğlu'nun takımın başına geçmesi olarak değerlendiren yetenekli futbolcu, "Belki de gidebilirdim de çünkü oynamıyordum. Şükürler olsun ki Hamza hoca geldi. Ne kadar teşekkür etsem az. Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Oynamadığım zaman da çalıştım hiçbir şey demedim. Bir gün o şansın geleceğini biliyordum o da Hamza hocaydı. Bana o güveni verdikten sonra kimse beni tutamadı. Ben çok mutluyum ilk senemde şampiyonluk yaşadım." diye konuştu.

Milli takıma davet edilmesiyle ilgili de Yasin, "Milli formayı 7 - 8 sene bekledim. Fatih hocama çok çok teşekkür ediyorum. Galatasaray'a faydalı olduğumu düşünüyorum. O da beni ödüllendirdi diye düşünüyorum. O formayı giymek herkese nasip olmaz. Kazakistan'a karşı inşallah forma şansı bulur milli takıma faydalı olurum." şeklinde konuştu.

Umut Bulut ise "Allah’a şükürler olsun şampiyonluk bu sene bize nasip oldu. Çok mutluyuz. Bu sene zor dönemlerden geçtik ama zirveye çıkmasını bildik. Taraftarlarımıza, camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Bugün ve bundan önce gelen bütün taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir coşkulu şampiyonluk oldu. İnşallah nice şampiyonluklar Galatasaray’ımıza." dedi.

Bu sezonun kilit noktasının sorulması üzerine de Umut, "Kilit noktası bence kazandığımız değil de mağlup olduğumuz maçları söyleyebilirim. Mağlup olduğumuz maçlarda galip gelip puanlar almış olsak daha farklı olurdu." cevabını verdi.