TFF Antrenman Sahası'nda gerçekleştirilen idman öncesinde teknik direktör İrfan Buz, futbolcularla toplantı yaparak, karşılaşmanın önemini anlattı. Antrenmana hafif tempolu koşuyla başlayan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından topla çalıştı.

Teknik Direktör Buz, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında oynadıkları Denizlispor maçının ilk yarısında istedikleri oyunu sahaya yansıtmadıklarını söyledi.

Karşılaşmada bireysel hatalardan dolayı 2 gol yediklerini anlatan Buz, sahada tüm hamleleri yaptıklarını ancak maçı kaybettiklerini ifade etti.

Buz, gol yollarında etkili olamadıklarını belirterek, "Denizlispor maçında arkadaşlarım elinden geleni yaptı. Özellikle son 10 dakika rakip çıkamadı ve kalecileri çok iyiydi. Daha erken golü bulmuş olsaydık, karşılaşmadan en kötü berabere ayrılabilirdik" dedi.

Takımın çabuk toparlanması gerektiğini vurgulayan Buz, şöyle devam etti:

"Ligde puanlar birbirine çok yakın. O nedenle önümüzdeki maçlara iyi hazırlanmamız gerekiyor. Önümüzde 2 deplasman maçı var. İlk olarak Balıkesir'e gideceğiz. Kaybettiğimiz puanları Balıkesirspor deplasmanında telafi etmek istiyoruz. Eksiklerimiz üzerinde çalışacağız. Eleştiriye açığız. Adım adım ilerlemek istiyoruz. Balıkesirspor iyi bir takım. Gerçekten iyi kadro kurmuşlar. Sahalarında kazanmak için asılacaklar. Biz de direncimizi göstererek puanlarla ayrılmak istiyoruz."

Taraftarların takımlarına sahip çıkmasını isteyen Buz, bu desteğe sonuna kadar ihtiyaçlarının olduğunu sözlerine ekledi.