7 Temmuz’da başladığı Bolu kampında 10. günü geride bırakan Yeni Malatyaspor güç ve kondisyon depolamaya devam ediyor.
Günü sabah 9.30 ve 18.00’de yaptığı çift çalışmayla geçiren sarı-kırmızılı takımda kamp kadrosu 22’ye yükseldi. Mehmet Sak ve Pereira’dan sonra önceki gün imza attırılan Ahmet Burak Solakel ve İrfan Başaran’ın da takımla birlikte çalışmalara başladığı öğrenilirken, Caner Arıcı transferinde ise sona gelen yönetimin imzaya çok yakın olduğu ifade edildi.
Mba Krizi Sürüyor
Bolu kampında daha çok fiziksel yoğunluğu fazla olan antrenmanlar gerçekleştiren Yeni Malatyaspor’da şu ana kadar ciddi bir sakatlık olayı yaşanmazken, sözleşmesi devam eden Sunday Mba’nın henüz kampa katılmaması ise can sıkıyor. Başkan Gevrek ile İstanbul’da bir görüşme yapacağı öğrenilen Mba’nın yönetiminden fiyat artırımı istediği, bunun kabul görmemesi durumunda ayrılma talebinde bulunacağı belirtildi. Mba’nın henüz kampa katılmamasını disiplinsizlik olarak gören yönetim ise başarılı oyuncunun menajeriyle görüşerek, Mba’nın bu tutumundan vazgeçmesini istedi.
6 hazırlık maçı oynanacak
Bolu Termal’deki kamp çalışmalarına 23 Temmuz’da yapacağı çalışmayla son verecek Yeni Malatyaspor, 26 Temmuz’da Bolu Abant’ta yeniden toplanacak. İlk etap kampında hazırlık maçı oynamayacak sarı-kırmızılılar, ikinci etap kampında 6 hazırlık karşılaşması oynamayı planlıyor.