MALATYA (AA) - Tokatspor maçında hakeme hakaret ettiği iddiasıyla Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilen Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Ben küfür etmedim, bu bir iftiradır. Hukuki yollardan hakkımı arayacağım" dedi.

Gevrek, Nurettin Soykan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta sonu karşılaştıkları Tokatspor maçında, bazı sıkıntılar yaşadıklarını söyledi.

Maçtan sonra sahaya inme nedeninin hakemi korumak ve tansiyonu düşürmek olduğunu savunan Gevrek, "Hakeme yardımcı olmak istedik. Hakemin yanına gittiğimde sadece kendisine adaletli bir maç yönetmediğini söyledim. Başka da bir şey söylemedim. Sezon başından bu yana hakemlerle ilgili bir sıkıntı içindeyiz. Konya Anadolu Selçukspor maçında kart göremeyen futbolcumuz kalmadı. Biz yine de sesimizi çıkarmadık ama bir takımın kaderiyle bu kadar oynanmamalı" diye konuştu. 

Gevrek, hakemlerden farklı bir yönetim istemediklerini, sadece sahaya çıktıklarında adaletli bir yönetim beklediklerini ifade etti. 

Maçın hakemine hakaret ettiği iddiasıyla PFDK'ya sevk edildiğini anımsatan Gevrek, "Hakem raporunu gördüğümde çok üzüldüm. Beni tanıyan bilir. Ömrüm boyunca, o tür küfürler etmem. Hayatımda karıncayı bile incitmedim. Etmediğim sözleri, etti diye yazmışlar. Böyle bir şeyi yapmışım gibi lanse etmişler ama ben küfür etmedim. Bu bir iftiradır. Hukuki yollardan hakkımı arayacağım" ifadesini kullandı. 

Şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını kaydeden Gevrek, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini sözlerine ekledi.