MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, Denizlispor maçında hakemin adaletsizlik yaptığını savunarak, "Çok ciddi adaletsizlik yapıldı. En az 10 dakika oyun durdu. Ona rağmen hakemin üç dakika uzatma oynatması gerçekten üzücü bir şey" dedi.

Gevrek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi evlerinde 2-1 mağlup oldukları Denizlispor maçında, çok pozisyon yakaladıklarını dile getirerek, "10 kişi kalmamıza rağmen 3-4 net pozisyon yakaladık ama maalesef bunları kaçırdık. Bazen olmadı mı olmuyor" ifadelerini kullandı.

Çok zaman kaybı olmasına rağmen hakemin maçı kısa süre uzattığını ileri süren Gevrek, şunları kaydetti:

"Oyuncular her düştüğünde, her kalktığında bütün stada 'ben oynatacağım' diye işaret verdi ama kalkıp 3 dakika uzatma oynatıyorsun. Burada art niyet vardır. Burada başka bir şey arayamazsın. Hiçbir şekilde 3 dakika uzatılmaz. Kendileri de biliyor bunu. Orada çok ciddi bir adaletsizlik yapıldı. En az 10 dakika oyun durdu. Ona rağmen hakemin üç dakika uzatma oynatması gerçekten üzücü bir şey. Biz 7 dakika beklerken 3 dakika oynatması, ister istemez bizi de gerdi. Yapacak bir şey yok. Biz 'hakemler hakkında konuşmayalım' diyoruz ama bu adaletsizliklerin olmaması lazım."