Yeni Malatyaspor, Mehmet Sak transferinde mutlu sona ulaştı ve genç oyuncuyu renklerine bağladı.
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor’un daha önce yaptığı görüşmelerde anlaşmaya vardığı Adanaspor’dan Mehmet Sak’ın yarın takımın Bolu’da sürdürdüğü kamp çalışmalarına katılacağı ifade edildi.
Mehmet Sak’ın yarın kampa katılacağını kaydeden sarı-kırmızılı takımın sportif direktörü Ali Ravcı, Michael Perreira’nın da İstanbul’a geldiğini ve en kısa zamanda kampa katılacağını söyledi.
Bolu’da yüksek bir tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Ravcı, “Bolu’da güzel bir ortamda verimli şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Transferde kadromuza kattığımız oyuncular birer ikişer gelmeye başladı. Önceki gün anlaşmaya vardığımız Mehmet Sak yarın kampımıza katılacak. Mehmet kalitesini bildiğimiz bir futbolcu. Umarım her iki taraf içinde hayırlı olur. Bir diğer yeni transferimiz Michael Perreira da İstanbul’a geldi. O da en kısa sürede Bolu’ya gelerek çalışmalara başlayacak. Tabi transferde görüştüğümüz başka oyuncular da var. Onlarla da en kısa sürede anlaşıp, sezona en iyi şekilde girmek istiyoruz” dedi.
Mehmet Sak Adanaspor ile 22 müsabakaya çıktı
Süper Lig’e yükselen Adanaspor’un geçen sezon 22 karşılaşmada formasını giyen Mehmet Sak orta sahada görev yapıyor. 1990 doğumlu olan Mehmet oynadığı 22 müsabakada 3 gol kaydetti. İki ayağını da etkili kullanan Mehmet Sak’a PTT 1. Lig’den birçok kulübün talip olduğu ancak en ciddi teklif Yeni Malatyaspor’dan geldiği için tercihini sarı-kırmızılı kulüpten yana kullandığı belirtildi.