Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, transfer çalışmaları kapsamında hücum hattına bir oyuncu takviyesi yapacaklarını söyledi. 

Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda, Konya Anadolu Selçukspor maçı hazırlıklarına başlayan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Uçar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını ve devamını getirmeleri gerektiğini dile getiren Uçar, aksi takdirde aldıkları galibiyetin bir anlamı olmayacağını belirtti.

Uçar, zorlu bir haftanın kendilerini beklediğini ve bir deplasmandan diğer deplasmana gideceklerini söyledi. Konya Anadolu Selçukspor maçının ardından 28 Ocak Çarşamba günü ertelenen Ofspor maçına çıkacaklarını kaydeden Uçar, transfer çalışmalarına da değinerek, "Özellikle hücum hattına bir oyuncu takviyesi yapacağız. Oynayacağımız bu üç maç bizim için hem dezavantaj hem de avantaj. Üç maçın sonunda halen transfer yapma şansımız olacak. Belki yönetimden bir ekstra transfer daha isteyebiliriz. Yönetim de buna onay verdi" şeklinde konuştu.