Yeni Malatyaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Sedat Ağçay, “Çalışmalarımız iyi geçti. Şu an bir eksiğimiz yok” dedi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde Mersin idmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan takımın tecrübeli ismi Sedat Ağçay ve genç defans oyuncu Murat Akça, yeni sezona dair umutlu konuştu.
Sedat: “Uyum sorunumuz ya da sıkıntımız yok”
Deplasmanda iyi bir sonuçla sezona başlamak istediklerini belirten Sedat, “Kamp çalışmaları verimli geçti. Malatya’daki yeni sezon hazırlıkları da verimli geçiyor. Bolu kampı iyi geçti, keyifliydi. Hazırlık maçları da oldukça iyi geçti. Artık maç haftasına girdik. Mersin İdmanyurdu’nu deplasmanda yenip, 3 puanı alarak lige iyi başlamak istiyoruz. Deplasmanda iyi bir oyun ve güzel bir galibiyetle bundan sonraki haftalara ışık vermek istiyoruz. Çalışmalarımız iyi geçti. Şuan hiçbir eksiğimiz yok. Tabi ilk maçlarda uyum sorunu olabilir ama bizim öyle bir uyum sorunumuz ya da sıkıntımız yok. Lig zorlu ve çetin geçecek” dedi.
Murat: “Mersin İdmanyurdu maçına hazırız”
Takımın yeni transferi defans oyuncusu Murat Akça ise yaptığı açıklamada lige 3 puanla başlamak istediklerini ifade etti.
Verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydeden Murat, “Güzel iki kamp dönemi geçirdik ve artık maç haftasına girdik. Oynadığımız 4 hazırlık karşılaşması da bizim adımıza iyiydi. Tabi hazırlık maçlarında alınan sonuçla ölçü değildir ama alınan sonuçlar bizim için iyi bir moral oldu. Yeni bir takımız. Arkadaşlık ortamı pekişti. Oyuncuların birbirini tanıması gelişti ve uyum sorunu aşıldı. Antrenmanlarla bunu daha da pekiştiriyoruz. Takım olarak Mersin İdmanyurdu maçına hazırız. Kalan süreci de sakatlık olmadan en iyi şekilde geçirip, sezona 3 puanla başlamak istiyoruz. Kondisyon durumumuz çok iyi. Bolu’da iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımda güzel karakterli bir oyuncu topluluğu var. Takım olarak lige hazırız. Ligin üstesinden gelebilecek tecrübeli ve kaliteli oyuncular var. Taraftarlarımızın desteğiyle Süper Lige çıkmak istiyoruz” diye konuştu.