MALATYA (AA) - Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, beraberinde kulüp yöneticileriyle Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

MESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, birlikte gerçekleştirilen ziyarette konuşan Gevrek, Keskin'i 5 Mart'ta İstanbul'da Yeni Malatyaspor'a destek için düzenlenecek "Yeni Malatyaspor Gecesi"ne davet etti. Gece dolayısıyla Malatya’da çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını kaydeden Gevrek, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ilçe belediye başkanlarını da geceye davet ettiklerini belirtti. 

Keskin de Yeni Malatyaspor'a Malatya halkının hiç ayrım yapmadan sahip çıktığını ifade ederek, Yeni Malatyaspor'un Malatya'nın ortak paydası olduğunu kaydetti. Keskin, "Yeni Malatyaspor, Malatya için çok önem arz ediyor. Bırakın bugün Süper Ligde Bank Asya Liginde dahi olsanız bile Yeni Malatyaspor’un Malatya’ya getireceği katkı çok çok fazladır. Tanıtım, ekonomik ve gelişim bakımından çok fazladır. Yeni Malatyaspor, Malatya’nın kent takımıdır" ifadelerini kullandı.  

Sporun içinde bulunmanın zor bir yük olduğunu belirten Keskin, Yeni Malatyaspor için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini vurguladı.

Gevrek, ziyaret anısına Keskin'e Yeni Malatyaspor forması hediye etti.