PTT 1. Lig’de gelecek sezon iddialı bir takım oluşturmak için düğmeye basan Yeni Malatyaspor’un transferde henüz hiçbir oyuncuya resmi imza attırmaması taraftarı endişelendiriyor.
Geçen sezondan birçok oyuncu ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı ekip, bu futbolcuların yerine bir savunmacı, iki forvet, bir ofansif orta saha, iki ön kenar oyuncusu, iki bek ve bir orta saha oyuncusu transfer edeceğini duyurmasına rağmen, henüz dış transferde hiçbir oyuncuya resmi imza attırmadı.
Kadrosuna katacağı oyuncuları Bayram Bektaş’ın oyun sistemine uygunluk şartıyla belirleyen yönetim, bu hafta bazı isimlere basın önünde imza attırmaya hazırlanıyor.
“KAMPA KADAR TRANSFERİ BÜYÜK ORANDA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ”
Yürütülen transfer çalışmalarıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı-kırmızılı yöneticisi Erdal Gündüz, “İç transferi büyük ölçüde belirledik. Sözleşmesi biten oyuncularımızdan sadece Osman ve Ali kalmıştı, onlarla da yeniden anlaştık. Dış transferde ise öyle hemen önümüze gelen isimle arayıp görüşmüyoruz. Önce araştırıyoruz, son sezonlarda neler yapmış, kişiliği, karakteri, yaşamı nasıl diye bakıyoruz, sonra bir ön görüşme yapıyoruz. Tabii bu da süreci uzatıyor. Şu ana kadar anlaştığımız ya da anlaşmaya yakın olduğumuz oyuncular var. Bu oyunculara 1-2 gün içerisinde imza attıracağız. Taraftarımız sabırlı olsun. Bayram Hoca ile üzerinde durduğumuz bazı isimler var. Anlaşılan oyuncularla bu hafta imza atacağız. Hedefimiz 1. etap kampına kadar dış transferi büyük oranda tamamlamak. Kamplarda tüm takımla çalışmak her zaman avantajdır. Bunu sağlamak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.