Bolu Abant’ta sürdürdüğü 2. etap kamp çalışmalarıyla yeni sezona hazırlanan Yeni Malatyaspor, günü çift idmanla tamamladı.
Sabah 10.30 ve akşam 18.30 olmak üzere iki idman yapan sarı-kırmızılılarda yeni transferler ve diğer tüm oyuncular çalışmada yer alırken, kamptan sürpriz bir ayrılık gerçekleşti.
Daha önce Niğde Belediyespor’dan alındığı duyurulan forvet İbrahim Alan’ın kulübüyle yaşanan pürüzler nedeniyle transferinden vazgeçilmesi üzerine oyuncunun Yeni Malatyaspor kampını terk etmek zorunda kaldığı öğrenildi. Niğde Belediyespor formasıyla geçtiğimiz sezon 20 gol atan golcü oyuncuyla resmi sözleşme imzalamadan yolları ayıran Yeni Malatyaspor kamp kadrosuna da iki yeni transferi dahil etti.
Genç Taşkın kampa katıldı
Gümüşhanespor’da forma giyen orta saha ve sağ bek olarak görev yapan Taşkın Çalış ile anlaşan Yeni Malatyaspor bu oyuncuyu kampa getirtti. Akşam çalışmasında takımla birlikte yer alan Çalış, geçtiğimiz sezon kupa ve play-off maçları dahil toplam 33 müsabakada görev yaptı. 23 yaşındaki genç oyuncuyla her konuda anlaşan Yeni Malatyaspor aynı zamanda bu oyuncuyu sağ bek Caner Arıcı’nın alternatifi olarak görüyor.
Yeni Malatyaspor’un Bolu kampı kadrosuna dün kattığı ikinci isimse Feridun Kıroğlu oldu. Bayrampaşaspor’da forma giyen 22 yaşındaki genç oyuncu geçtiğimiz sezon 31 müsabakada görev yaptı. Sağ çizgi ön oyuncusu olan Kıroğlu, Perreira’nın alternatifi olarak alınan genç oyuncunun profesyonel futbol kariyerinde 20 golü bulunuyor.