Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde, Yenimahalle Belediyespor evinde Muratpaşa'yı mağlup ederek play-off serisinde durumu 1-1'e getirdi.

Antalya'da oynanan ilk maçta rakibine şanssız bir şekilde boyun eğen Ankara temsilcisi, bu sefer işi sıkı tuttu. Ankara THF Spor Salonun'da gerçekleşen ve Özgür Benli, Savaş Yüksek hakem ikilisinin yönettiği mücadeleye Yenimahalle, Anca, Esra, Chumak, Yeliz, Marina, Dmitrovic ve Lenche yedilisiyle çıktı. Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında rakipler karşılıklı goller buldu. Bu dakikadan sonra atağa geçen Yenimahalle Belediyespor, ilk yarıyı 18-13 önde bitirdi.

Muratpaşa, ikinci yarıda savunmayı sağlamlaştırdı. Dakikalar 37'yi gösterdiğinde 18-18 beraberliği yakaladı. Başkent temsilcisi kaptan Yeliz Özel'in kritik golleriyle farkı tekrar açtı. Yenimahalle Belediyespor rakibini 29-25'le geçerek şampiyonluk yolunda ibreyi tekrar kendine çevirmeyi başardı. Mavi beyazlı ekipte kaptan Yeliz Özel 8 gol, Marina Tantaskaya 6 gol, Dmitrovic ve Lence'de 5'er gol buldu.

Başkent temsilcisi, Ankara'da oynanacak olan 3. maçta galibiyet alarak Antalya'ya avantajlı gitmek istiyor. 25 Mayıs Pazartesi akşamı saat 18.00'de THF Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadele NTV Spor tarafından naklen yayınlanacak.