Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde sezona tüm kupalarda şampiyonluk parolasıyla başlayan Yenimahalle Belediyespor, karşısına çıkan engelleri aşarak yoluna devam ediyor.

Spor Toto Türkiye Kupası’nda ve Süper Lig play-off’larında yarı finali görecek olan başkent ekibi, hedefe odaklandı. Sezonun bitimine sayılı haftalar kala ligde kazan iyice kaynarken, Yenimahalle’de yönetim, teknik heyet, taraftar tek yürek olmuş durumda.

Zirve hedefine kilitlenen Yenimahalle Belediyesi’nin savaşçı kızlarının aklında tek bir düşünce var, o da şampiyonluk. Türkiye’nin en değerli oyuncularına sahip olan takım, bu sezon istatistikleri alt üst ederek rakiplerinin korkulu rüyası oldu.

ŞAMPİYONLUK KUPASI ANKARA’YA GELECEK

Türk hentbolunun duayen ismi Yrd. Doç. Dr. Serdar Eler’in yönetiminde sezon boyunca oynadığı hentbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Yenimahalle’de, moraller tavan yapmış durumda.

Ankara’nın kupa hasretini bu sezon dindirmek istediklerini dile getiren teknik patron Serdar Eler, "Kupada ve ligde adım adım zafere yürüyoruz. Kulüpte inanılmaz olumlu bir atmosfer var. Takımda en küçüğünden, en büyüğüne herkes motive olmuş, hedefe kilitlenmiş durumda." dedi. Ayrıca yönetim desteğine de değinen Eler, "Belediye Başkanımız Sayın Fethi Yaşar ve kulüp yönetimimizin desteğini hep arkamızda hissettik, bu destek devam ettiği sürece Ankara’nın yıllardır hasretini çektiği kupa hasreti, 2 kupayla beraber son bulacaktır. Bu hedef doğrultusunda yola çıktığımız oyuncularıma güvenim tam." diyerek sözlerini noktaladı.