Yenimahalle Belediyespor, 2015-2016 sezonu öncesi ilk hazırlık maçında ligin yeni ve dinamik ekibi Uşak Sportif’le oynadı. Geçen yılı 3 kupayla kapatan altın kanatlı melekler oynadığı oyunla sezon öncesi olumlu sinyaller verdi. Yeni transferlerin uyum sorununu atlattığı gözükürken, takımdaki arkadaşlık ve geniş kadro teknik direktör Serdar Eler’in elini rahatlatıyor.

Antrenman maçı havasında geçen ve Gazi Üniversitesi Besyo Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Yenimahalle Belediyespor, Yeliz, Duygu, Lenche, Dina, Ceren, Anita ve Anna yedilisiyle çıktı. Yaptığı üst düzey savunma ile ilk yarıyı 22-7 önde kapatan Yenimahalle Belediyespor, toplam 4 ayrı takımla maçı bitirdi. Genç yıldız adayı Beyza attığı 8 golle maça damga vururken, Esra 7, Anita ise 6 golle 50-21’lik galibiyetin mimarları oldu.

"SAVUNMA ÖDEVİMİZİ VERDİK"

İlk hazırlık maçında önceliklerinin savunma olduğunu söyleyen teknik patron Serdar Eler, “İlk hazırlık maçını ligin yeni takımı Uşak’la oynadık. Verdiğimiz savunma ödevini oyuncularım başarı ile yerine getirdi. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum.” dedi. Ayrıca elinde bulunan geniş kadroya da değinen Eler, “Geniş kadromuz sayesinde 4 ayrı takımla oynama şansı bulduk. Rotasyon avantajımızı bu sezon birçok maçta kullanarak oyucularımızdan yüzde yüz performans elde edeceğiz.” diyerek sözlerini noktaladı.