Yenimahalle Belediyespor bünyesindeki sporcular, 2015-2016 sezonu öncesi Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın Hasan Doğan Stadyumu'nda vermiş olduğu yemekte bir araya geldi. Bu sezon ASL’de şampiyonluğu hedefleyen futbol takımı ve geçen sezonun 3 kupalı şampiyonu Kadın Hentbol takımının hazır bulunduğu yemek, renkli görüntülere sahne oldu.

Yemeğe Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu ve Hüseyin Boran, Kulüp yönetimi ve basın mensupları katıldı. Her branşta şampiyonluğu hedefleyen kulübün yapmış olduğu yeni transfer ilgi odağı olurken, Başkan Yaşar da sporcularıyla yakından ilgilendi.

"SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜNE İNANIYORUM"

Spora ve altyapıya verdikleri önemden bahseden Başkan Fethi Yaşar, “Dünyanın bu kadar kötüleştiği, insanların nefret ve kin duygularından beslendiği, ayrımcılığın tavan yaptığı bir dönemde, sporun ve kültürün insanları birbirlerine yaklaştırdığını düşünüyor ve yaşadığımız coğrafyanın güzelliklerini görmekte bir araç olarak görüyorum.” dedi. Batıkent’te inşası devam eden stadyumun yeni sezona yetişeceğinin müjdesini veren Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak yaptığımız spor merkezlerimizle, kapalı spor salonlarımızla sporun ve sporcunun her daim yanındayız. İnşallah Batıkent’te de güzel bir spor kompleksini bu sezona yetiştireceğiz. Bir ilçede 2 tane stadyumu Ankara’ya kazandırmanın onurunu yaşıyorum.” sözlerini kaydetti.

ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

Yemekten sonra yapılan Yenimahalle sporcuları fotoğraf çekimleri sırasında eğlenceli dakikalar yaşandı. Başkan Yaşar ve sporcuların bir araya geldiği çekimlerden birlik beraberlik mesajı çıkarken, iki takım oyuncuları camiaya şampiyonluk sözü verdi.