Mersin Özel Yıldırımhan Koleji öğrencileri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen okullar arası masa tenisi turnuvasında rakiplerini tek tek eleyerek il birincisi oldu. Öğrenciler bu başarıları ile Türkiye elemelerinde Mersin’i temsil etme hakkını kazandı.

Yıldırımhan Koleji Masa Tenisi takımında yer alan Ömer Faruk Sarıtepe, Ahmet Sarıkaya, Kemal Çayan ve Uygar Özbulur amaçlarının Türkiye geneli yapılacak müsabakalarında da birinci olmak olduğunu söyledi. Başarıları ile Türkiye’ye Yıldırımhan Koleji ve Mersin’in adını duyurmayı hedeflediklerini anlatan öğrenciler başarılarında okullarının kendilerine sağladığı fiziki imkânlar ile hocalarının özel ilgisinin önemli bir etken olduğunu kaydettiler.

Yıldırımhan Koleji Beden Eğitimi Zümre Başkanı Mustafa Bozkurt ise masa tenisi turnuvasında birinci olmalarının kendilerini gururlandırdığını ifade ederek Türkiye elemelerine de sistemli ve programlı çalışacaklarını ve başarılı olacaklarını söyledi.

Okul Müdürü Ahmet Özel ise akademik başarının yanında spora da önem verdiklerini ifade ederek şunları söyledi:
"Spor müsabakalarında en önde olmayı hedefleyen okulumuz, yetenekli öğrencileri Türk sporuna kazandırmayı amaçlamaktadır."