Avrupa'nın gece aydınlatmalı ilk ve tek golf sahasına sahip oteli Regnum Carya Golf & Spa Resort Hotel, yılın ilk bahar turnuvasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en iyi 100 golf kulübü arasında gösterilen ve bünyesindeki 18 delikli sahası bulunan Carya Golf Kulüp'de golf tutkunları bahar turnuvasında bir araya geliyor. Regnum Carya Golf & Spa Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Şafak Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada; 20-22 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya tüm golf severleri davet etti. Golf sporunun Türkiye'de yaygınlaşması için çok sayıda etkinliğe imza attıklarını belirten Öztürk, düzenledikleri bahar turnuvasının da Belek'in golf potansiyeline dikkati çekmek için büyük bir katkı sağlayacağını kaydetti.

Turnuvada ilk günün Carya Golf Club'da başlayacağını ifade eden Öztürk, "İkinci turnuva günü ise National Golf Club'da yapılacak. Carya Golf Club'da düzenlenecek final gününde ise barbekü partisi ve ödül töreniyle turnuvamız sona erecek." dedi.

Her günün birinci, ikinci ve üçüncüsü belirleneceği golf turnuvasının final gününde ise her kategorinin üç gün toplam skor birincisi seçileceği belirtildi.

Katılımcı sayısına göre belirlenecek kategorilerden oluşacak turnuva boyunca her iki sahada erkekler standart sarı tee'lerden, kadınlar ise kırmızı tee'lerden oynayacak.