PTT 1. Lig takımlarından Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Yılmaz Özlem, "Manisaspor karşılaşması bizim için dönüm maçımız gibi görünüyor" dedi.

Özlem, Kahramanmaraş Ticaret Borsası (KTB) toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, Karşıyaka karşısında takım halinde iyi defans yaptıklarını, zaman zaman hücuma çıktıklarını ama sonuçlandıramadıkları belirtti.

Bu hafta Manisaspor'u ağırlayacaklarını hatırlatan Özlem, "Manisaspor maçı bizim için dönüm maçımız gibi görünüyor. Kesinlikle kazanmak istiyoruz. Rakibimiz  gerçekten iyi bir takım, benimde çok eski takımlarımdan birisi. Çok zor geçecek ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz. Takımı yavaş yavaş çözdüm" dedi.

Futbolcularından ellerini taşın altına koymalarını isteyen Özlem, şöyle konuştu:

"Eğer bir takımda 25 kaptan olursa hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Ama bir kaptan olur 24 kişi kenarda 'bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın' hesabını kovalarsa bizim olduğumuz yerde barınma şansı yok. Her oyuncu kaptan sorumluluğu almalı çünkü bu ligde kalmanız için şehir ve takım halinde hazır olduğunuzu da göstermelisiniz."

Özlem, taraftarlardan takımlarına sahip çıkmasını istedi.