Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Bursaspor'a 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup oldukları için karşılaşmanın taktik ve teknik yönünün olmadığını söyledi.
    Bursaspor'a 7-1 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli hoca"Yalnız erken yedik golleri. 2-1 içeri girdik. İçerde rakibi analiz ettik. Skoru nasıl değiştiririz diye düşünürken maç başlar başlamaz 3-4 dakika içinde gol yedik." dedi.
    Yılmaz Vural, sözlerini şöyle tamamladı:
    "Bursaspor'u kutluyorum, çok net bir galibiyet aldılar. Tebrik ediyorum. Bizim buradan alacağımızı puan çok önemliydi. Şimdi Rize maçını düşüneceğiz. Bize en yakın Çaykur Rizespor, kaybetmesi çok önemli. Bitti bu maç. Maçın teknik taktik bir yönü yok. Yalnız erken yedik golleri. 2-1 içeri girdik. İçerde rakibi analiz ettik. Skoru nasıl değiştiririz diye düşünürken maç başlar başlamaz 3-4 dakika içinde gol yedik. Buna bir cevap verelim derken bir gol daha yedik. 4'ten sonra maç koptu zaten. Artık maç bittikten sonra konuşacak bir şey yok. Hemen antrenman yapacağız. 7 saate otobüsle gideceğiz. Pazartesi antrenman yapıp, salı maç oynayacağız. Beşiktaş Fenerbahçe'ye bu programı veremezler. Neymiş program öyleymiş. Böyle bir planlamayı kim yapıyorsa kutluyorum. Eline sağlık. Bursaspor'da merhum başkan İbrahim Yazıcı'yı da rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun. Yarın da anneler günü. Onların da anneler gününü kutluyorum. Oyuncularımda kaybetme korkusu var. Bugün maç başlarken daha bu gerginlik var."