Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, takımının Süper Lig'in en disiplinli ekibi olduğunu söyledi.

Yılmaz Vural, Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu oynayacakları Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını ve takımının son durumunu değerlendirdi. Takıma yeni bir oyun tarzı getirdiklerini ve bunun oyuncular tarafından benimsenmesinin kolay olmadığını söyleyen Vural, "Akpala bu maçta istediğimizi yaptı. Yeni bir oyun tarzı getirdik. Kolay değil. 1,5 sezon takımın alıştığı bir sistem vardı. Şimdi farklı bir sistem uyguluyoruz. Deomi ve Akpala değerli oyuncular. Geçmişleri başarılarla dolu. Kadro yaparken adaletli davranıyoruz. 4-5 hoca değerlendirip hakedeni sahaya sürüyoruz. Bütün oyuncularımız bizim için bir değer. Kimse benim akrabam değil. Bu takımda herkese performansına göre yer var. Herkese görev düşebilir. O bölgede değerlendirebileceğimiz bir çok oyuncumuz var. Kardemir Karabükspor ligin en disiplinli takımı. Bunu oynadığı maçlarda gösterdi. Gaziantep maçının sonuna doğru disiplin kopabilirdi ancak frenledik. Aynı tempoda devam ettik. Futbolcularım istediklerimi başarıyla yapıyor. İstekli oynuyorlar." dedi.

Moral, teşvik ve desteğe ihtiyaçları olduğunu söyleyen Vural, "Sabretmemiz lazım. Ligin sonunda durumumuzu belirleyecek oyuncular bunlar. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bu çok önemli. Ben takımdan memnunum. Mümkün olsa da taraftarımız bu maça gelebilse. Gaziantepspor maçında taraftarımız geldi destekledi ancak stat tam dolu değildi. Destek çok önemli. Lütfen çağrımıza kulak verin ve gelin destekleyin. Takımı yalnız bırakmayın. Trabzon maçı mağlubiyet,Gaziantep maçı beraberlik inşallah Akhisar maçı da galibiyet olur ve galibiyet serilerimizin başlangıcı olur." açıklamasını yaptı.

Öte yandan, Kardemir Karabüksporlu futbolcular, hafta sonu karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.