Türk futbolunun duayen isimlerinden teknik direktör Yılmaz Vural, Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Mudanyaspor'a 'teknik danışman' oluyor.

Mudanyaspor'un 20 Temmuz'da yapılacak olağanüstü kongresi için tek başkan adayı olan Recep Günay, deneyimli teknik adamın kendilerine gönüllü olarak teknik destek vereceğini söyledi.

1999-2000 yıllarında Bursaspor'un başındayken Yılmaz Vural ile dostluğu bulunduğunu belirten Günay, 'teknik danışmanlığın' niteliğini şöyle açıkladı:

"Biz kendisini ziyaret ederek tecrübelerinden faydalanmak istedik. Mudanyaspor'un hedefinin üçüncü lig olduğunu söyledik. Üst lige çıkabilmesi için iyi bir hoca, iyi oyuncuları olması gerektiğini ifade ettik. O da bize hoca tavsiye etti, ayın 25’inde ekibinden birisi yurt dışından gelecek, şuan bize oyuncu bakıyor. Bize oyuncu tavsiyeleri olacak. Yılmaz Vural bizden para almıyor, gönüllü olarak ‘teknik danışmalık’ yapıyor. Biz ona sormadan ne teknik direktör ne de oyuncu almıyoruz."

Yılmaz Vural'ın kendilerine 3-4 tane teknik direktör ismi verdiğini ve onlarla görüştüklerini belirten Günay, hedeflerine varmak için çok kaliteli bir teknik ekip ve oyuncu kadrosuna ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

Günay, Yılmaz Vural'ın 15 Temmuz'dan sonra Bursa'ya gelebileceğini sözlerine ekledi.