Yozgat Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından okullar arası yapılan basketbol turnuvasında dereceye giren okullar ödüllendirildi.

Özel Ergin Koleji, 4 grupta yapılan müsabakaların Yıldız Erkekler, Küçük Erkekler ve Küçük Kızlarda İl birinciliği, Yıldız Kızlarda ise il ikinciliği elde ederek büyük başarıya imza attı. Yozgat Bozok Spor Salonu'nda gerçekleşen ödül törenine İl Gençlik ve Spor Müdürü Oğuzhan Güneşer, şube müdürleri, okul temsilcileri, sporcular ve veliler katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdür Oğuzhan Güneşer yaptığı konuşmada, sporun önemine değinerek tüm sporcu öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker’de kolej olarak eğitimdeki başarılarının yanı sıra sporda da elde edilen başarıların kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Köker, "Öğrencilerimiz çalışmalarının karşılığını il birinciliği ile alarak hem bizlere hem de ailelerine büyük sevinç yaşattılar. Bütün öğrencilerimin tek tek gözlerinden öpüyorum. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Yozgat’ı il dışında temsil edecek olmamız ayrıca gurur verici bir durum. Bu başarıda emeği geçen bütün öğretmen, öğrencilerimize, velilerimize ayrıca özellikle benden eğitimi öğretmenimiz Emre Uludağ Bey’e teşekkür ediyorum." diye konuştu.