Süper Lig’in yeni ekiplerinden Kardemir Karabükspor, sezon sonunda sözleşmesi biten Yücel İldiz ile yeni sözleşme imzalamadı.
İkinci kez Karabükspor’u PTT 1. Lig’den Süper Lig’e çıkarma başarısı gösteren tecrübeli teknik direktör Yücel İldiz, iki kez aynı kulüpte şampiyonluk mutluluğu yaşadığını belirterek veda açıklamasında bulundu.
İlidz, yayınladığı veda mesajında, “Daha önce de hizmet ettiğim Kardemir Karabükspor’da şampiyonluk sevincini tekrar yaşamak ve kenti mutlu etmek bizim için son derede müthiş bir olaydı. 2009-2010 ve 2011-2012 yıllarında yaşadığımız mutlulukları bu yıl da tekrar etmek bizim için ayrı bir sevinç oldu. O yıllarda kırılması güç bir puan rekoru ile Süper Lig’e çıkmış ve burada aldığımız olumlu sonuçlarla ligi iyi bir yerde bitirmiştik. 4 yıl aradan sonra yeniden 1. Lig’e düşen ve daha önce görev yaptığım Kulüp Başkanımız Ferudun Tankut’un teklifi üzerine hiç tereddüt etmeden Karabük’e yeniden geldim. Bu sezon ligde hem içeride hem de dışarıda yaşadığımız saha içi ve saha dışı olumsuzluklara rağmen son maçın son dakikasında tekrar şampiyonluğu yakalayarak takımı layık olduğu yere yükseltmenin mutluluğunu ve gururunu bir kez daha yaşadık ve yaşattık. Bu son 5 aylık süreç içerisinde şahsıma ve ekibime desteklerini esirgemeyen başta kulüp çalışanlarımız ve Mavi Ateş olmak üzere maçlarda bizleri destekleyen taraftarlarımıza ve tüm Karabüklülere teşekkür ederim. Yeniden layık olduğu Süper Lig’de mücadele edecek olan ve her zaman orada kalıcı olmasını arzu ettiğim Kardemir Karabükspor’a yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.