Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Süper Lig'e çıktıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Hedefimiz ilk ikiye kalarak Süper Lig'e çıkmaktı. İyi ki de çıkmamışız, böylesi daha zevkli oldu." dedi.

PTT 1. Lig play-off final maçında Samsunspor'u penaltılarla geçerek Süper Lig'e yükselen Antalyaspor’da teknik direktör Yusuf Şimşek, maçın ardından açıklamalarda bulunurken, "Şu an Antalya'da çok güzel bir ortam olduğunu düşünüyorum. Rabbime şükürler olsun, bize bu şampiyonluğu yaşattı. Bütün futbolcularımı tek tek tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Antalyaspor'daki sözleşmesi sorulan Şimşek, "Başkanla gelirken farklı konuşmuştuk. Kısa dönem için değil uzun dönem içindi. Süper Lig'e kalırsak farklı, PTT'de devam edersek farklı olacaktı. Hedefimiz ilk ikiden çıkabilmekti. İyi ki de çıkmamışız böylesi daha da zevkli oldu. 3 yıllık imza attık. Ben Antalyalıyım. Şükürler olsun Allah'ım bizi ve futbolcu kardeşlerimi tarihe yazacak. Antalyalı olup da Antalya'yı şampiyon yapan yok." karşılığını verdi.