Çorlu Belediyesi Spor Kulübü, yüzme kursiyerleri için sertifika töreni düzenledi.

15 Haziran - 10 Temmuz dönemindeki kurs programlarını başarıyla tamamlayan Çorlu Belediyesi Spor Kulübü 1. dönem yaz okulu yüzme kursiyerlerine sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi. Sertifika töreni öncesi spor okulunu başarıyla tamamlayan minik yüzücüler, kurs boyunca öğrendikleri farklı stillerde yüzme kategorilerinden örnekler sundu. Kursiyerler, sertifikalarını ise Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'dan aldı.

Sertifikaların dağıtılmasının ardından kursiyer ve velilere seslenen Ünal Baysan, Çorlu Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nun kısa bir zaman zarfında tamamlanacağını belirterek, Çorlu’nun yepyeni profesyonel bir spor tesisi daha kazanacağına ve burada profesyonel yüzücüler yetişeceğine değindi.

Düzenlenen tören, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ve Başkan Baysan'ın kursiyerlerle özçekim yapması ile son buldu. Törende Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın yanı sıra Çorlu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül, kurs öğretmenleri ile kursiyerlerin aileleri de hazır bulundu.

Yüzme kayıtları hala devam etmekte olup 2 Ağustos'a kadar Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne ve Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu’na müracaatlar yapılabilecek. Kurslarla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar 0544 324 56 21 no’lu telefondan irtibata geçebilecek.