Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Üçüncü Ligi (TB3L) yarı final ikinci karşılaşmasında deplasmanda Antalya Kepez Belediyespor kulübüne konuk oldu. Gaziantep temsilcisi rakibi karşısında etkili bir oyunla 83-57 galip gelerek Final Four’a adını yazdırmayı başardı.

Zirve Üniversitesi'nin Final Four’a adını yazdırmasının sevincini yaşayan üniversite Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, yaptığı açıklamada, "Zirve Üniversitesi Basketbol takımımızı ve teknik kadromuzu aldığı galibiyetten ve elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı olarak ilk hedefimize ulaştık ve son dörde kalmayı başardık. Sezon başından itibaren etkili ve güzel oyunlar ortaya koyuyoruz. Bunu Final Four’da da sergileyip hedefimize ulaşmak istiyoruz." dedi.

Alınan galibiyet sonrası oyuncuları tebrik eden Zirve Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Emre Nakıboğlu ise yaptığı açıklamada, "Oyuncularımızı ve teknik kadromuzu almış oldukları galibiyetten dolayı kutluyorum. Maçın başında oyunun kontrolünü ele geçirdik. Bizim için güzel bir karşılaşma oldu. Artık Final Four da bu oyunumuzu sürdürüp hedefimize ulaşmak istiyoruz." ifadelerine yer verdi.