Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Üçüncü Ligi (TB3L) 18. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Kuşadası Gençlikspor’u 60-79 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Oyuna iyi başlayan iki takımın mücadelesinde ilk periyot 21-21 eşitlikle tamamlandı. İkinci periyotta rakibine üstünlük kuran Zirve Üniversitesi, ilk devreyi 34-40 önde kapattı. Üçüncü periyotta istekli oyununa devam eden yeşil beyazlılar durumu 52-60 yaptı. Son periyotta oldukça etkili olan deplasman ekibi rakibini 60-79 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “Zirve Üniversitesi Basketbol takımımızı ve teknik kadromuzu aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Liderliğimiz devam ediyor. İki haftadır takımımız deplasmanlarda güzel galibiyetler alıyor. Bu hafta evimizde oynayacağımız Düzce Belediyespor maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı Antrenörü Timuçin Meriç ise, “Oyuncularımı almış oldukları galibiyetten ötürü kutluyorum. İyi ve etkili bir oyun ortaya koyduk ve bunun sonucunda galip geldik. İki haftadır deplasmandayız bu hafta kendi evimizde Düzce Belediyespor’u ağırlayacağız. Tüm taraftarımızı ve basketbol severleri bu maça bekliyoruz.” dedi.