Türkiye Basketbol Üçüncü Ligi'nde (TB3L) mücadele eden Zirve Üniversitesi Basketbol takımı 22'nci hafta sonucunda deplasmanda Muğla Ormanspor’u 63-88 yenerek sezonu lider tamamladı.
    Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “Zirve Üniversitesi Basketbol takımımızı ve teknik kadromuzu aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Bu sezon liderliği hiç bırakmadık ve sezonu da lider tamamladık. Bu başarımızı playofflarda da gösterip hedefimize ulaşmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

    Zirve Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Emre Nakıboğlu, “Oyuncularımı almış oldukları galibiyetten ötürü kutluyorum. İyi ve etkili bir oyun ortaya koyduk ve bunun sonucunda farklı bir şekilde galip geldik. Sezonun neredeyse başından itibaren lider olarak sürdürdük. Başarılarımızın taçlanması için playofflarda da aynı başarıyı göstermemiz gerekiyor. Birbirinden zor maçlar bizi bekliyor. Tüm basketseverleri evimizde oynayacağımız maçlara davet ediyorum. Play-off'larda aynı başarıyı gösterip hedefimize ulaşmak istiyoruz.” dedi.