Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, ligde kalmalarının mucize olduğunu söyleyerek, takımlarının gariban ve mazlum olduğunu ama bunu hiçbir zaman futbolcuları, teknik heyet ve çalışanlarına yansıtmadıklarını söyledi.

Kayseri Erciyesspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren ve futbolcular Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) tarafından düzenlenen 4. Bahar Şenliği kapsamında düzenlenen söyleşiye katıldı. Kayseri Erciyesspor’un gariban ve mazlum bir takım olduğunu belirten ve geçmişte bu durumla ilgili takımının yaşadığı süreci örneklerle açıklayan Ziya Eren, taraftarlara da sitemde bulunarak şunları söyledi:

"Ancak hiçbir zaman futbolculara, teknik heyete ve çalışanlara elimizden geldiğince gariban ve mazlumluğu yaşatmadık. Bizim taraftarımızı neredeyse küçük altın vererek stada getireceğiz. Bunu samimi olarak ve üzülerek söylüyorum."

Kayseri Erciyesspor son 3 maçından 9 puan almış olsaydı bugün ligde kalmış olacağını hatırlatan Ziya Eren artık ligde kalmalarını mucizelere bıraktıklarını kaydetti. Ziya Eren ile birlikte söyleşiye katılan Kayseri Erciyessporlu futbolculardan Yusuf, Mehmet, Vleminckx, Cenk Ahmet ve Murat ise mavi siyah formayla mücadele ettikleri dönemde unutamadıkları anılarını öğrencilerle paylaştılar.

Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, Mütevelli Heyet Üyeleri ve Öğretim Üyelerinin katıldığı söyleşi sonunda Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren’e plaket verdi. Ziya Eren ise Mustafa Nevzat Özhamurkar’a ve tüm öğrenciler adına bir öğrenciye imzalı Kayseri Erciyesspor forması hediye etti.