Kahramanmaraş'ın güvenilir tur firmalarının başında gelen Kahraman Hisar Turizm, Karadeniz başta olmak üzere Çanakkale Turu, Hatay Turu, Kapadokya Turu, GAP Turu gibi tur gezilerini çok uygun fiyatlarla müşterilerine sunuyor.

Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren ve ülkenin her yerine çeşitli turlar düzenleyen Kahraman Hisar Turizm aynı zamanda fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Doların yükselişini bahane ederek suya bile yüzde 100 zam yapıldığı bir zamanda Hisar Seyahat yazdan kalma fiyatlarla tur müdavimlerinin gözdesi olmaya devam ediyor.

Kurban Bayramında düzenlediği Karadeniz Turu büyük ilgi gören Hisar Seyahat, Karadeniz Turları, Doğu Akdeniz Turları, Kapadokya Turları, GAP Turu, Çanakkale Turu, Ege Akdeniz Turu, Kampanyalı Kültür Turları gibi tur seçenekleriyle büyük ilgi çekiyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Kahraman Hisar Seyahat sahibi Kemal Mağralı şunları söyledi:

"Uzun yıllardır seyahat sektöründe hizmet vermekteyiz. Kahramanmaraş'ta bu sektördeki açığı fark ettik ve çeşitli turlar düzenlemeye başladık. Bir yandan Kahramanmaraş'tan başka yörelere turlar düzenlerken aynı zamanda Kahramanmaraş'ın tanıtımına da katkı sağlamak istiyoruz. Başka tur firmalarıyla işbirliği yaparak hem Kahramanmaraş'ı tanıtıyor hem de şehrimize tur düzenlenmesi için çalışmalar yapıyoruz. Kahramanmaraş ülkemiizn doğal ve tarihi dokusu en güçlü illerinden biri. Tur firmalarının dikkatini Kahramanmaraş'a çekmek çok önemli. Bu konuda çalışma yapmak bir Kahramanmaraş sevdalısı olarak boynumuzun borcu" 

HABER FOTOĞRAFLARI

Hisar Seyahat'in hizmet ve fiyat polisikası hakkında da bilgi veren Mağralı şöyle devam etti:

"Hizmet kalitemizden asla ödün vermeden yüzde 100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle uygun fiyatlarla turlar düzenliyoruz. Ülkemiizn ekonomik olarak sıkıntıda olduğu şu dönemde herkes elini taşın altına koymalıdır. Biz de ekonomik olarak hareketlilik olması için çok uygun ücretler karşılığında turlar düzenlemekteyiz. Hemşehrilerimizi turlarımız hakkında bilgi vermek ve hizmetlerimizi anlatmak için ofisimize bekliyoruz" dedi.

KAÇAK TUR DÜZENLEYENLER ENGELLENMELİDİR

Tur firmaları ne yazık ki kaçak tur düzenleyenler nedeniyle zor günler geçirmektedir. Vergi vermeyen, bürosu olmayan, eleman çalıştırmayan, kaçak olarak tur düzenleyen şahıslar haksız kazanç elde etmekte ve vergi kaçırmaktadır. Yetkililer TÜRSAB üyesi olmayan ve kaçak tur düzenleyen bu şahısları ve kuruluşları engellemelidir.

Kahraman Hisar Seyahat

Adres: TURGUT ÖZAL BLV. MARİSTANBUL REZİDANS APT. NO:93/K ONİKİŞUBAT (KSÜ Civarı)
Telefon: 0532 720 50 46 ve 0344 225 1819