Süleymanpaşa Belediyesi tarafından, bu yıl ikincisi düzenlenen Süleymanpaşa Çocuk Şenliği’nin son gün etkinliklerine yağmur gölge düşürse de, etkinlikler kapalı alanda devam etti.
Süleymanpaşa Belediye Gençlik Merkezi’nde düzenlenen yüzlerce Süleymanpaşalı ailenin çocuklarıyla birlikte ziyaret ettiği etkinliklerin üçüncü gününde taş boyama atölyesi, yüz boyama atölyesi, maske atölyesi, sulu boya atölyesi, mandaldan oyuncak atölyesi, rüzgar gülü atölyesi, hamur-takı yapım atölyesi, acrimboldo atölyesi, eğlencelik kimya dersleri, illüstrasyon atölyesi ve sevilen karakter Can’ın yanı sıra Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu Halk Oyunları gösterisi, Maskot Rock Grubu, Şarköy Belediyesi Halk Müziği Çocuk Korosu, Sosis Balon/Yüz Boyama ve Bando Alibaba gösterileri gerçekleştirildi.
KAPANIŞI TRAKYA AKADEMİ ÇOCUK ODA ORKESTRASI YAPTI
Yağmur yağışı dolayısıyla bir kısmı Süleymanpaşa Belediye Gençlik Merkezi’nin kapalı alanlarında devam eden Süleymanpaşa Çocuk Şenliği’nin finalinde, Trakya Akademi Çocuk Oda Orkestrası sahneye çıktı. Bahadır Çokamay yönetimindeki orkestra yaklaşık bir saat boyunca en güzel çocuk şarkılarını Süleymanpaşa Çocuk Şenliği’ne gelen minikler için seslendirdi.
UNUTULMAZ ANLAR YAŞANDI
Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen 2.Süleymanpaşa Çocuk Şenliği’nde çocukların ilgi alanına yönelik hazırlanan stantlar, atölye çadırı, aktivite alanları ve konser alanı büyük ilgi görürken çocukların unutamayacağı anlar yaşandı.
“GELECEK SENE TÜM TRAKYA’NIN ÇOCUKLARININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İSTİYORUZ”
Binlerce çocuğun aileleri ile katıldığı ve 3 gün süren 2. Süleymanpaşa Çocuk Şenliği ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yaşatmak amacıyla geçtiğimiz yıl olduğu gibi üç günlük bir şenlik programı düzenledik. Süleymanpaşalı çocuklarımız, şenliğimize gelerek eğlence dolu unutulmaz anlar yaşadılar. Seneye konseptimizi biraz daha genişletip proje çalışmalarını yaptığımız TEMA Park’ı da hayata geçirerek sadece Süleymanpaşa, sadece Tekirdağ değil, tüm Trakya’nın çocuklarının yüzünü güldürmek istiyoruz” dedi.