AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı görevine getirildiği günden itibaren çalışmalarına ara vermeden devam eden Cüneyt Yüksel, Ergene ilçesinde bulunan STK temsilcileri, oda ve kooperatif yöneticileri ve dernek başkanları ile bir araya geldi.
Ergene ilçesine yapılan ziyaretlerde İl Başkanı Cüneyt Yüksel’e, İl Başkan Yardımcıları Mülahim Kuru, Gökhan Saygı, İlçe Koordinatörü Atamer Örü, Yönetim Kurulu Üyeleri Aytaç Eriz, Hamdi Sarıer, Şükrü Kırıkçı, Yıldız Filiz, Ergene İlçe Başkanı Mustafa Çalım ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
Erken saatlerde başlayan programın ilk durağı AK Parti Ergene İlçe Teşkilatı oldu. Teşkilat üyeleri ile yapılan kahvaltının ardından Ergene Esnaf ve Kefalet Kooperatifine geçerek başkan ve üyeleri ile görüşen Yüksel, ziyaretin ardından Ergene Kızılay Başkanlığı ve Kent Konseyi’ni ziyaret ederek çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ardından Ergene Kaymakamlığına geçen heyet Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ile ilçenin durumu hakkında görüşmelerde bulundu. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ergene Muhtarlar Derneği Başkanı ile görüşen Yüksel, Ergene ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Ergene’DE bulunan Tokatlılar Derneğini de unutmayan Cüneyt Yüksel, Tokatlılarla sohbet ederek dilekleri ve istekleri konusunda istişarelerde bulundu.
Her geçen gün büyüyen Ergene Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü de ziyaret eden Yüksel, bölge müdüründen Organize Sanayi Bölgesi’nin son durumu hakkında bilgi aldı.
Organize Sanayi Bölgesinin ardından Ergene’de yaşayan göçmen vatandaşlarını ziyaret eden İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Ergene’de bulunan Tunceli, Erzincan, Bingöl, ve Samsunlular Derneklerini ziyaret etti. Görüşmelerden sonra teşkilat binasına gelerek Ergene ilçesinde bulunan mahalle başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile toplantı gerçekleştiren Yüksel, toplantının ardından Tekirdağ’a hareket etti.