AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan, DSİ tarafından gerçekleştirilen ve 4 bin dekar tarımsal alanı sulayacak Naip Ovası Sulama Tesisini yakından incelediler.
AK Parti Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan, Tekirdağ’da gerçekleştirdikleri gezide, DSİ tarafından gerçekleştirilen ve 4 bin dekar tarımsal alanı sulayacak olan Naip Ovası Sulama Tesisini yakından inceledi. Milletvekillilerin gerçekleştirdikleri geziye, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Süleymanpaşa Kadın Kolları Başkanı Şule Akyüz, AK Parti Süleymanpaşa Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Yeşildal, Tarım İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca ve DSİ Şube Müdürü Emre Karakaş katıldı.
AK Parti Tekirdağ Milletvekilli Mustafa Yel tarafından yapılan açıklamada, “Tekirdağ’ımızın meyve ve sebzesini üreten, çalışkan insanların bol olduğu Naip mahallemizi ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz gezide, yapımı DSİ tarafından gerçekleştirilen ve 4 bin dekar tarımsal alanı sulayacak Naip Ovası Sulama Tesisi’ni yakından inceleyerek, altın değerindeki topraklarımızı suyla buluşturmanın haklı gururunu yaşadık. Ayrıca Naip Deresi ıslah çalışmasının da Ramazan Bayramı’ndan sonra başlayacağını vatandaşlarımızla paylaştık. Tekirdağ ve ülkemin her köşesi ayrı bir güzel. Bütün vatandaşlarımız her şeyin en iyisini hakkediyor” dedi.