Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından ikinci kez düzenlenen “Bahçeler Balkonlar Çiçek Açsın Sokaklar Şenlensin” projesi kapsamında düzenlenen ödül törenine katıldı.
Bu yıl 100. Yıl Mahallesi’nde gerçekleştirilen proje kapsamında 3 etaptan oluşan yarışmada ilk aşama olarak 100. Yıl Muhtarı Ali Rıza Açıkgöz ile bir araya gelinirken hazırlanan broşür ve afişler sokaklar, caddeler, siteler ve iş yerleri gezilerek mahalle sakinlere ulaştırıldı.
Değerlendirme komitesi dereceye giren 3 yarışmacıyı belirledi
Başvuruların alınmasının ardından Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden temin edilen fideler proje katılımcılarına Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından teslim edilirken, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, Kadın Meclisi Başkanı Hilal Kızılözen, Çevre Derneği Başkanı Serap Alp ve Ziraat Mühendisi Seda Gökgöz’den oluşan değerlendirme komitesi dereceye giren 3 yarışmacıyı belirledi.
Sahil Ek Hizmet Binasında ödül töreni düzenlendi
Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda gerçekleşen ödül törenine Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Mehmet Hilmi İşsever, TRAKYAKENT Birlik Müdürü Behçet Atlı, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Kızılözen, yürütme kurulu üyeleri ve dereceye giren yarışmacılar katıldı.
En güzel balkonun sahibi varna ailesi oldu
“Bahçeler Balkonlar Çiçek Açsın Sokaklar Şenlensin” projesi kapsamında yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Eşkinat, üçüncü olan Pınar Başaran ve ikinci olan Fatma Onur’a gram, birinci olan Murat Varna’ya ise çeyrek altın hediye etti.