Ziyaretler ve çalışmalar için Marmaraereğlisi ilçesinde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir gün içerisinde ilçe merkezinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Marmaraereğlisi ilçesinde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Marmaraereğlisi Kaymakamlığını ziyaret etti. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Büyükşehir Meclis Üyesi Doğan Özman Marmaraereğlisi Belediye Meclis Üyesi Erol Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Albayrak kısa bir süre önce Manisa Vali Yardımcılığı görevinden Marmara Ereğlisi Kaymakamlığı görevine atanarak göreve başlayan Kaymakam Sıdkı Zehin’e yeni görevinde başarılar diledi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Albayrak, "Bu soğuk kış gününde bizi sıcak karşıladığınız için teşekkür ederim. Hizmetlerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Marmaraereğlisi daha güzel yaşanılabilir bir ilçe olacak" dedi.

Başkan Albayrak, diğer bir ziyaretini ise Atatürkçü Düşünce Derneği Marmaraereğlisi Şubesi’ne yaptı. Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Doğan Özman, Marmaraereğlisi Belediye Meclis Üyesi Erol Yılmaz ile Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz’ın da eşlik ettiği ziyarette ADD Marmaraereğlisi Şube Başkanı Suzan Demirhan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden ve anı defterini imzalayarak Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını söyledi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden ADD Marmaraereğlisi Şube Başkanı Suzan Demirhan da derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Albayrak, Yeniçiftlik Mahallesinde Balkanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini de ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Doğan Özman, Marmaraereğlisi Belediye Meclis Üyesi Erol Yılmaz ile Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz’ın da eşlik ettiği ziyarette Dernek Başkanı Enver Er ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Albayrak, büyükşehir belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Dernek Başkanı Enver Er de derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a çalışmalarında başarılar diledi.