AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Tekirdağ’da gençlerle bir araya geldi. Ecertaş, gençlere kritik tavsiyelerde bulunarak, “Bugün, bizim siyasi çalışmalarımızdaki verimliliği, katma değeri konuşmamız lazım. Katma değer, Tekirdağ’da yeni bir kişiye dokunmaktır” dedi.
Bir dizi program kapsamında Trakya Bölgesi’ni ziyaret eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Tekirdağ’da AK Parti il danışma toplantısına katıldı. Yoğunlukla Tekirdağlı gençlerin ilgi gösterdiği toplantıya, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel ile il ve ilçe AK Parti teşkilatı üyeleri katıldı.
Toplantıda gençlere yönelik açıklamalarda bulunan Ecertaş, “Yüzde 30’dan fazla, yüzde 70 oy aldığımız, 60 oy aldığımız il belediyesinden daha fazla gençten oy topluyoruz. Dolayısıyla burada belediye bizdenmiş, başkasındanmış orası Allah’ın takdiri. Biz Allah’ın izniyle Seferden mükellefiz” dedi.
Siyasi çalışmalardaki verimliliği artırmaları gerektiğine dikkat çeken Ecertaş, “Bu akşam biz buradan çıktıktan sonra hayatımıza aynı şekilde devam etmememiz lazım. Eğer aynı şekilde devam ediyorsak, biz hayatımızdan 2 saat kaybettik demektir. Bizler, yeni anayasa konusunu ayrıca konuşuruz, tartışırız. Ama bugün, bizim siyasi çalışmalarımızdaki verimliliği, katma değeri konuşmamız lazım. Katma değer, Tekirdağ’da yeni bir kişiye dokunmaktır, yeni bir insana dokunmaktır. O bizim için çok önemli. Tekirdağ’da toplam 600 bin seçmen var. Bunun 160 bin tanesi genç. Bizim burada yaklaşık yüzde 37 normal oyumuz varsa, 35 gençlikte oyumuz vardır. Yani 55 bin tane AK Parti’ye oy vermiş, gönül vermiş kardeşimiz var. Onların hepsi ile iletişime geçip konuşmamız, tartışmamız lazım” diye konuştu.