Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Anneler Günü dolayısıyla Banarlı Düğün Salonu’nda Banarlı Mahallesi’nin kadınları ile kahvaltıda bir araya geldi.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri Hülya Karaağaç ve Veysel Kaplan ile Banarlı Mahallesi Muhtarı Adem Duyar’ın da katıldığı kahvaltıya mahalle sakini hanımlar ve öğrenciler de ilgi gösterdi.
“TÜM ANNELERİMİZİN VE ANNE ADAYLARIMIZIN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”
Kahvaltı sonrası tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Eşkinat, “Dün anneler günüydü. Biz de annelerimizin gününü kutlamak için bu hafta farklı mahallerimizde sabah kahvaltısı yapalım dedik. Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü kutluyorum” dedi.
Başkan Eşkinat, konuşmasının ardından öğrencileri yanına davet ederken onlara annelere vermek üzere çiçekler verdi. Eşkinat’tan çiçekleri alan minik öğrenciler, salondaki annelerin anneler gününü kutlayıp çiçekleri hediye etti.
“BUNDAN SONRA DAHA SIK GELİP HİZMETLERİMİZİ ARTTIRACAĞIZ”
Son olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Eşkinat, “74 mahallemiz var, biliyorsunuz. 14 mahallemiz kazılıyor. Biz, tüm gücümüzle Tekirdağ merkezinde çalışmalar yaptık. Bir de belediyenin yeni kuruluşundan dolayı buralara fazla gelip gidemedik. İstediğimiz kadar fazla hizmet edemedik. Bundan sonra daha sık gelip hizmetlerimizi arttıracağız. Kadınlarımız, köyümüzün ihtiyaçlarını daha çok biliyor. Ne sıkıntınız varsa bizler buradayız. Başkan Yardımcım Gülferah Hanım da burada. Ne istediğiniz varsa ona yazdırın, biz çözelim” ifadelerini kullandı.
KAHVEHANELERİ GEZEREK VATANDAŞLARIN İSTEK VE ŞİKAYETLERİNİ DİNLEDİ
Banarlı Düğün Salonu’nda gerçekleşen Anneler günü kutlamasının ardından kahvehaneleri gezen Başkan Eşkinat, Banarlı Mahallesi sakinlerinin istek ve şikayetlerini dinleyerek, gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verdi.