Bulgaristan Parvomay Belediye Başkan Yardımcısı Rujdi Fahri Salim, Parvomay Belediyesi temsilcileri ve Bulgaristan Badminton Turnuvası’nda dereceye giren öğrenciler ve aileleri, Tekirdağ gezisi kapsamında TESKİ’yi ziyaret etti.
TESKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan Su Çocuk Meclisi üyeleri tarafından karşılanan Bulgaristan heyeti, Tekirdağ’da bir dizi ziyarette bulundu. Bulgar heyet programları çerçevesinde Süleymanpaşa’da Rakoczi ve Etnoğrafya müzelerini gezerken İstanbul ve Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde de görülecek yerleri gezdi. Ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sebebiyle Süleymanpaşa’da düzenlenen kutlama törenlerine katıldı.
Daha sonra Bulgar misafirlerini kabul eden TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu buluşma güzel bir dostluğun başlangıcı. Bu sayede, TESKİ Su Çocuk Meclisi üyeleri ve Bulgaristan Badminton Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilerin aralarında sosyal, kültürel ve ulusal bağlar oluşacak. Ayrıca TESKİ olarak da Parvomay Belediyesi ile her zaman bilgi paylaşımında bulunabiliriz” dedi.
Parvomay Belediyesi Başkan Yardımcısı Rujdi Fahri Salim, gösterilen bu misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini ileterek, aynı duyguları paylaştığını belirtti ve karşılıklı hediye takdimi yapıldı.