Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 3, 4, 5 ve 6 yaş grubundaki Çocuk Kulübü üyelerine ücretsiz genel sağlık değerlendirmesi yapılacak.
Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü doktorları ve psikologu tarafından Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerine genel sağlık değerlendirmesi yapılacak. İlk etapta 3, 4, 5 ve 6 yaş grubundaki üyelere yapılacak genel sağlık değerlendirmelerinde, çocukların kalp, göz ve kulak muayeneleri yapılırken, yaşlarına göre boy ve kilo gelişimleri de değerlendirilecek. Süleymanpaşa Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi Psikologu tarafından çocukların zihinsel ve duygusal gelişimleri de incelenecek.
Genel sağlık değerlendirmesi 24-25 Ağustos’ta
Süleymanpaşa Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi’nde 3, 4, 5 ve 6 yaş grubundaki çocuklara bilimsel testler eşliğinde yapılacak olan genel sağlık değerlendirmesi 24-25 Ağustos’ta 9.00-14.30 saatleri arasında gerçekleşecek.
Sağlık İşleri Müdürlüğü doktorları tarafından yapılan açıklamada, Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerine yapılacak sağlık değerlendirmesi ile ilgili bilgilendirmenin ebeveynlere kısa mesaj yoluyla yapılacağı iletildi.