TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Çorlu Kent ilçesinde Konseyi Kadın Meclisi 7. Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında Cumhuriyet Parkı’nda Hanımeli günleri etkinliği düzenledi.
7. Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından da Cumhuriyet Parkı’nda Hanımeli günleri düzenlendi. El ürünleri ve doğan ürünlerin satışının yapıldığı Hanımeli günlerinde 50 stantta 70 katılımcı kadın hünerlerini sergiledi.
Kortejin ardından Cumhuriyet Parkı’ndaki stantları gezen Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve eşi Meral Kılıç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü ve çok sayıda protokol üyesi stantları gezerek hanımeli sergisine katılan kadınlardan bilgiler aldılar.
Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenen Hanımeli Günleri ile ilgili bilgiler veren Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Selda Er. “Doğal ürün satışı ve el ürünleri satışının yapılacağı Hanımeli günlerinde kadınlarımız aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. Tüm protokol üyelerimize, Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisimize ve Hanımeli günlerine katılan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.