Türkiye okullar arası futbol şampiyonasında yarı finale adını yazdırmayı başaran Çorlu Ortaokulu öğrencileri, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ı ziyaret etti.
Önce Çorlu, ardından Tekirdağ şampiyonu olan ardından katıldığı grup müsabakalarından da şampiyon unvanı ile ayrılarak bölge şampiyonasında Tekirdağ temsilcisi olarak boy gösteren ve Türkiye şampiyonasında yarı finale kadar yükselen Çorlu Ortaokulu futbol takımı öğrencileri, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ı ziyaret etti.
Başarılı öğrencileri Çorlu Kaymakamlığı’nın toplantı salonunda misafir eden Kaymakam Kılıç, sporcu öğrencileri, öğretmenlerini ve okul yöneticilerini başarılarından ötürü kutladı.
Mayıs ayında Edirne, Sivas, Adana ve Samsun illerinde oynanacak olan yarı final müsabakalarına katılma hakkı elde eden Çorlu Ortaokulu öğrencilerine, Çorlu’nun adını başarıyla duyurdukları için teşekkür eden Kaymakam Kılıç, hayırsever ve duyarlı işadamlarına da Çorlu Ortaokulu’nun başarılı sporcularına destek olma çağrısında bulundu.
Okulun beden eğitimi öğretmeni ve okul yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette, öğrenciler Türkiye şampiyonu olabilmek için daha çok çalışacaklarını ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarının sözünü verdiler.