Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Türkiye Vakıflar Bankası arasında oda üyelerinin bankadan avantajlı şartlarda kredi kullanması ve hizmet alabilmesini sağlamak amacıyla kredi protokolü imzalandı.
İmza törenine Türkiye Vakıflar Bankası Trakya Bölge Müdürü Murat Güçtekin, Çorlu Şube Müdürü Selma Çakmak, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu ve İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sevim, katılımda bulundular.
Konu hakkında konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin piyasaya oranla daha uygun şartlarda kaynak temin edebilmeleri için yapmış olduğumuz protokolle, üyelerimizin ekonomik sıkıntılarına bir nebze de olsa katkıda bulunmuş olacağız. Bu bağlamda; Türkiye Vakıflar Bankası yaptığımız protokol anlaşmasının üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bankanın belirlediği yeterlilik şartlarını sağlayan üyelerimizin bankayla iletişim kurarak, Odamız Üyesi olduklarını beyan edip, imkanlardan faydalanabilecekler” dedi.
Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Trakya Bölge Müdürü Murat Güçtekin ise; “İmzalanan protokol ile oda üyesi ticari ve sınai işletmelere, Türk Lirası Nakit İşletme Kredileri, İhracatçıya Destek Kredileri, Yatırım Kredileri, KOSGEB Destekli Kredilerde destek sağlanacak. Çorlu TSO ile yaptığımız kurumsal işbirliği protokolü bizim açımızdan büyük önem arz ediyor. Yapılan anlaşma ile bölgedeki KOBİ’lerin finansman ihtiyacını karşılayarak ekonominin gelişmesine katkıda bulunmak bizleri mutlu edecektir. Bugüne kadar verdiğimiz uygun maliyetli, kısa-orta ve uzun vadeli, nakdi ve gayri nakdi kredilerle ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayarak, bu uygun koşulları tüm sanayici ve işadamlarımızın kullanımına sunuyoruz” diye konuştu.
Protokol töreni, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Trakya Bölge Müdürü Murat Güçtekin ve Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’nün imza atılmasıyla sona erdi.