Çanakkale’de düzenlenen Voleybol Küçük Kızlar Marmara Bölge Şampiyonası sona erdi. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Küçük Kızlar Voleybol takımı, oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak şampiyon oldu.
ÇBSK Küçük Kızlar Voleybol takımının yanı sıra, Balıkesir Ayvalıkgücü Belediye Spor Kulübü, Çanakkale Biga Çiçeklidedespor Kulübü, Edirne Keşan Yıldızı Spor Kulübü ve Kırklareli Lüleburgaz Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol takımlarının mücadele ettiği ve Çanakkale’de düzenlenen Küçük Kızlar Marmara Bölge Şampiyonası sona erdi. ÇBSK Küçük Kızlar Voleybol takımı, gösterdiği üstün performans ile tüm maçlarını kazanmayı başardı. Çanakkale 18 Mart Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonanın ilk maçında Edirne Keşan Yıldızı Spor Kulübü ile karşılaşan ÇBSK, salondan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Şampiyonanın ikinci maçında Balıkesir Ayvalıkgücü Belediye Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen ÇBSK, mücadeleyi 3-1 kazandı. Şampiyonanın üçüncü gününde ev sahibi Çanakkale Biga Çiçeklidedespor Kulübü ile karşılaşan ÇBSK sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılırken, şampiyonanın son gününde Kırklareli Lüleburgaz Spor Kulübü ile karşı karşıya gelerek müsabakayı 3-0 kazandı. Küçük Kızlar, Marmara Bölge Şampiyonu olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Çorlu’nun bölge şampiyonu unvanlı kızlarının 17-24 Haziran 2016 tarihleri arasında İzmir’de oynanacak Türkiye Şampiyonası’na katılarak şampiyonluk mücadelesi verecekleri kaydedildi.