Tekirdağ 2. Amatör Küme’de şampiyon olarak 1. Amatör Küme’ye yükselen Çorluspor’da kazan kaynıyor. Mevcut kulüp başkanı Hüsmen Taşıyaran’ın kimseye bilgi vermeden genel kurul yaparak yeniden kendisini başkan ilan ettiğini öne süre kulüp yöneticileri, Çorlu Kaymakamlığı ve Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.
Tekirdağ 2. Amatör Kümede şampiyon olarak 1. Amatör Kümeye yükselen ve Süper Amatör Çorluspor’da başkan Hüsmen Taşıyaran’ın yönetim kurulu üyelerinden gizli ve yasal olmayan bir kongre yaptığını iddia eden yönetim kurulu üyeleri konuyu adli mercilere intikal ettirdiklerini açıkladı.
Şampiyonluk süresince Çorluspor’un hiçbir maçına katılmayan ve maddi manevi takımın yanında bulunmayan kulüp başkanı Hüsmen Taşıyaran’ın yönetim kurulu üyelerinden gizli olarak kongre yaptığını öne süren Çorluspor yönetim kurulu üyeleri Necdet Gürsoy ve Tezcan Özbaşaran, kongrenin sahte imzalarla gerçekleştirildiğini iddia etti.
Şanlıurfa Kebapçısı adlı mekanda toplantı düzenleyerek basın açıklaması gerçekleştiren Gürsoy ve Özbaşaran, “Bu konuyla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Kulüp başkanı Hüsmen Taşıyaran, kulübün tutması gereken zorunlu evrak ve belgeleri yönetim kurulu üyelerinin bilgisi dışında kaçırmış ve uzun zamandır yönetim kurulu toplantısı yapmıyor. Ayrıca kulüple de hiç ilgilenmiyor. Kendisi ne telefonlarımıza çıkıyor ne de çağrılarımıza yanıt vermiyor. Bunun yanı sıra Hüsmen Taşıyaran, hiç bir yöneticiye ve üyelere haber vermeden olağan üstü genel kurul yaptı. Yapılan genel kurul usule aykırı olduğu için Çorlu Kaymakamlığı ve Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduk” dediler.